Hubnete, ladíte svůj jídelníček a děláte něco pro své tělo? Tato tukožroutská polévka plná zeleniny vám může při dodržování dalších pravidel vaší diety, a i kdyby ne, dodáte tělu spoustu vitamínů díky jejímu zeleninovému složení.
Ingredience
- 1 hlávka bílého zelí
- 6 cibulí
- 6 až 8 rajčat
- 3 zelené papriky
- 1 svazek řapíkatého celeru
- 1 kg mrkve
- Zeleninový bujón bez konzervantů
- sůl a pepř
- bylinky, které máte rádi
Postup
- Zeleninu očistíme, opláchneme a nakrájíme na drobno. U rajčat můžete odstranit slupku, ale není to nutné.
- Do hrnce dáme zeleninu, kromě rajčat (která přidáme později), zalijeme vodou tak, aby byla zelenina pod vodou.
- Přivedeme k varu a vaříme zhruba 10 až 15 minut na mírném ohni.
- Ke změklé zelenině nyní přidáme rajčata a povaříme zhruba ještě 25 minut.
- Hotovou polévku podle sebe dochutíme solí, pepřem a dalšími bylinkami.
- Pokud si přejete tukožroutskou polévku jemnější konzistence, můžete ji částečně rozmixovat.
Konzumace tukožroutské polévky
- Tuto polévku byste nyní měli jíst 7 dnů v kombinaci s další čerstvou zeleninou tak, abyste se alespoň částečně zasytili.
- Pro pročištění střev stačí bohatě 3 až 4 dny.
- Při této tukožroutské kúře byste měli samozřejmě omezit nevhodné potraviny, jako je veškré pečivo (bílé i celozrnné), smažená jídla, sladké nápoje a sladkosti, alkohol.
Nezapomeňte, že tato polévka vás pochopitelně jen tak, sama o sobě a během pár dnů tuku nezbaví, ale může vám výrazně pomoci na vaší cestě za lepší postavou i pocitem. Hubnutí a formování je dlouhodobý proces, který vyžaduje kromě úpravy jídelníčku také pohyb.